fbpx
+31 6 13 77 69 74
info@doedz.nl

Over Doedz

Uw partner voor oplossingen van hout, epoxy en metaal

Doedz is een klein bedrijf dat zich richt op het tot leven brengen van ideeën. Onze eigen ideeën, maar vooral uw ideeën en wensen. Wij produceren unieke interieur oplossingen. Geheel op maat. Ons streven is om dit zo duurzaam mogelijk te doen en uiteraard met een zo hoog mogelijk kwaliteit. 

Ons werkproces

Bij Doedz doen we al ons werk altijd met als doel het gewenste eindproduct van de klant. Daarom willen wij u graag betrekken in een aantal stappen in ons werkproces.

1

HET IDEE

Heeft u zelf een prachtig idee of heeft u nog een hulp nodig om uw idee verder uit te werken? Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats om met een kopje koffie uw ideeën door te nemen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. In onze werkplaats vind u allerlei verschillende materialen en combinaties daarvan. Met de hulp van al deze visuele prikkels kan uw idee groeien, vorm krijgen en uitgewerkt worden. U kunt zelfs al de boomstam uitkiezen voor uw product.

2

MATERIAAL KEUZE

De natuurlijke uitstraling van onze producten vinden wij erg belangrijk. Hiervoor zijn wij altijd opzoek naar duurzame en kwalitatief hoge materialen. Al ons hout is afkomstig uit particuliere cultuur historische bossen. Hierdoor kunnen wij het mooiste hout uitzoeken en in eigen beheer kappen. Dit betekent ook dat wij zorgvuldig met deze bossen om kunnen gaan en nodigen wij u ook graag uit om een stukje te komen wandelen door deze bossen.

3

HET PRONKSTUK

Uw idee is uitgewerkt en de mooiste materialen zijn uitgezocht. In onze werkplaats hebben wij alle benodigde apparatuur om uw idee tot leven te laten komen. Hier gaan wij aan de slag met uw nieuwe pronkstuk. Van af het kappen van de boom tot aan de laatste details van uw product. Alles doen wij zelf. Op deze manier word uw pronkstuk uniek en kunnen wij achter een kwalitatief hoog product staan. Zodat uw pronkstuk ook nog de nodige jaren mee kan.

4

DE AFRONDING

U krijgt bericht als uw product klaar staat.  In overleg bespreken we of u het product op komt halen of dat u het wil laten afleveren.

Kom in contact

Bent u enthousiast geworden over één van onze producten, of wilt u zelf een wens of idee laten verwezelijken? Neem eens vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact op